Διευθύντρια:

Καθηγήτρια Έλενα Κ. Θεοδωροπούλου

Διεύθυνση:

Δημοκρατίας 1, Κτίριο "7ης Μαρτίου", Ρόδος 85 100

Τηλέφωνο - Fax:

+30 2241099150 - +30 2241099189

Ηλ. Αλληλογραφία:

lab-prapl-ph@aegean.gr

Μέλος Ε.Τ.Ε.Π. Εργαστηρίου:

Βέρα Αγγέλου

Φοιτητές/τριες Erasmus+

Φοιτητές/τριες Erasmus+

Σπουδές: 

  • Neila Ruiz Alfonzo. Υποψήφια Διδ/σα, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο - Κέντρο Μελετών για τις Φιλοσοφίες και την Παιδική ηλικία / Master στη Βραζιλιάνικη Μουσική (διαδικασίες διδασκαλίας-μάθησης), Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο / Δασκάλα και μαέστρος της χορωδίας στο Τμήμα Μουσικής Αγωγής της Σχολής Pedro II. 

          Τίτλος διδακτορικής διατριβής: "Συνομιλίες Μουσικής και Φιλοσοφίας στα Δημόσια Σχολεία: Εμπειρίες από μια              χωρίς σύνορα σκέψη;"

Στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Erasmus+ ανάμεσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαίδευση, του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο  & στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Παν/μίου Αιγαίου & στη συνέχεια της Διμερούς Σύμβασης ανάμεσα στο Εργαστήριο Έρευνας στην Πρακτική και Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία (Ε.Ε.Π.Ε.Φ.) και το  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαίδευση, του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Ρίο ντε Τζανέιρο, η κ. Neila Ruiz Alfonzo, ολοκλήρωσε μία περίοδο 4 μηνών σπουδών στο Ε.Ε.Π.Ε.Φ.

  • Maricela Pérez López. Υποψήφια Διδ/σα & MΕd, Ανώτερο Ινστιτούτο Επιστημών της Εκπαίδευσης - Πολιτεία του Μεξικού /  Νηπιαγωγός στο Σχολείο Cuauhtémoc, Providencia, San José del Rincón, Πολιτεία του Μεξικό.

    Τίτλος διδακτορικής διατριβής: "Από το μαθητή στο δάσκαλο: κατασκευή του εαυτού"

Στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Erasmus+ ανάμεσα στο Ανώτερο Ινστιτούτο Επιστημών της Εκπαίδευσης, της Πολιτείας του Μεξικό & στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Παν/μίου Αιγαίου & στη συνέχεια της Διμερούς Σύμβασης ανάμεσα στο "Εργαστήριο Έρευνας στην Πρακτική και Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία" (Ε.Ε.Π.Ε.Φ.) και το Ανώτερο Ινστιτούτο Επιστημών της Εκπαίδευσης, της Πολιτείας του Μεξικό, η κ. Maricela Pérez López, ολοκλήρωσε μία περίοδο 3 μηνών σπουδών στο Ε.Ε.Π.Ε.Φ.