Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018  Ελληνικά | English
Το ΤμήμαΠροπτυχιακές ΣπουδέςΜεταπτυχιακές ΣπουδέςΣπουδές ERASMUS+ΈρευναΔραστηριότητες ΤμήματοςΥπηρεσίεςΦοιτητικά
 
Είσοδος
Αναζήτηση
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων «ΕΥΔΟΞΟΣ».

Οι φοιτητές/τριες έχουν τη δυνατότητα δωρεάν απόκτησης ενός διδακτικού συγγράμματος (συνήθως στα ελληνικά) για κάθε μάθημα (55 διδακτικά συγγράμματα μέχρι την κτήση του πτυχίου τους) μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης με την ονομασία «ΕΥΔΟΞΟΣ».
Ο/Η υπεύθυνος/η καθηγητής/τρια κάθε μαθήματος προτείνει αριθμό βιβλίων από τα οποία οι φοιτητές/τριες επιλέγουν εκείνο που επιθυμούν.
Η διαδικασία είναι απλή και την αναλαμβάνουν οι ίδιοι/ες οι φοιτητές/τριες μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ολοκληρωμένης Διαχείρισης Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων «ΕΥΔΟΞΟΣ». Εισάγοντας τα στοιχεία τους αποκτούν πρόσβαση στην πληροφορία που αφορά στα εγκεκριμένα συγγράμματα των μαθημάτων του Τμήματος και προχωρούν στην επιλογή ενός συγγράμματος.
Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, ο φοιτητής/ τρια θα λαμβάνει αμέσως ένα SMS και ένα e-mail με τον κωδικό ΡΙΝ, με τον οποίο παραλαμβάνει, χωρίς καθυστέρηση, τα συγγράμματα που επέλεξε από τα βιβλιοπωλεία της πόλης.
Σε περίπτωση όπου ένας Εκδοτικός Οίκος δεν μπορεί να ορίσει τοπικό σημείο διανομής στην πόλη στην οποία εδρεύει η Σχολή του δικαιούχου φοιτητή/τριας, είναι υποχρεωμένος να αποστέλλει το σύγγραμμα ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση που δήλωσε ο/η φοιτητής/τρια, χωρίς χρέωση του παραλήπτη.
Αναλυτική ενημέρωση και περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαδικασία κάθε φοιτητής/τρια μπορεί να βρει στον ιστότοπο του «ΕΥΔΟΞΟΣ».

Outlook Web AccessΔίκτυο ΕκπαίδευσηςΒιβλιοθήκηhttps://www.facebook.com/Dept.PreschoolEducation.Sciences.EducationalDesign/?fref=tslinkedinΔια βίου
Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού
Δημοκρατίας 1, Κτήριο "7ης Μαρτίου", Ρόδος 85100 Tel. (30) 22410-99100, Fax (30) 22410-99109, Email
Επιμέλεια - Υλοποίηση: Κασαπίδης Βασίλειος
w3c
Supported browsers: Internet Explorer 8+, Firefox 3.6+, Safari 5+, Chrome 5+, Opera 10.5+
All content published under the Creative Commons Public Domain License.