Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018  Ελληνικά | English
Το ΤμήμαΠροπτυχιακές ΣπουδέςΜεταπτυχιακές ΣπουδέςΣπουδές ERASMUS+ΈρευναΔραστηριότητες ΤμήματοςΥπηρεσίεςΦοιτητικά
 
Είσοδος
Αναζήτηση
Φοιτητικός Σύλλογος
Οι προπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες συμμετέχουν με εκπροσώπους τους στα πανεπιστημιακά όργανα, καθώς και καθολικά στα εκλεκτορικά σώματα για την ανάδειξη πρυτανικών αρχών, κοσμητόρων, προέδρων των τμημάτων και διευθυντών των τομέων.
Η ανάδειξη των εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στα πανεπιστημιακά όργανα αφορά σε μια ετήσια θητεία του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος, ο οποίος λειτουργεί είτε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου είτε (μέχρι την έγκριση του καταστατικού τους) ως ένωση προσώπων.
Μέλη του φοιτητικού συλλόγου μπορούν να είναι όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του Τμήματος, εκτός από εκείνους/ες που έχουν νομίμως διαγραφεί.
Η εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από τους/τις φοιτητές/τριες του Τμήματος, και με βάση τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσε κάθε ψηφοδέλτιο, ο καθορισμός από το Δ.Σ. των τακτικών και αναπληρωματικών εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στη γενική συνέλευση του Τμήματος και στο εκλεκτορικό σώμα που αναδεικνύει τον πρόεδρο του Τμήματος, τον κοσμήτορα και τις πρυτανικές αρχές, καθώς και στα άλλα πανεπιστημιακά όργανα, διενεργούνται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών/τριών ορίζονται από το Δ.Σ. του συλλόγου, ακόμη και αν αυτό δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα.

Μήνυμα της Προέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου, του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σωτηρίας Μαλακογιάννη. O φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού σας καλωσορίζει στην Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στην ακαδημαϊκή μονάδα της Ρόδου. Η εισαγωγή σε ένα τμήμα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι φυσικά μια μεγάλη επιτυχία, μια ανταμοιβή κόπων τόσων χρόνων, κόποι οι οποίοι πλέον απέδωσαν τους καρπούς τους, και εσείς,όλοι οι νέοι φοιτητές του τμήματός μας είστε πλέον έτοιμοι να γευτείτε αυτούς τους καρπούς. Ο φοιτητικός σύλλογος είναι το συνδικαλιστικό όργανο των φοιτητών, το οποίο λειτουργεί βάσει καταστατικού, και η σύνθεσή του προκύπτει μετά από τις πανελλήνιες φοιτητικές εκλογές οι οποίες διεξάγονται μια φορά το χρόνο. Από τη δημιουργία του ο σύλλογός μας δε σταμάτησε ποτέ να αποτελεί πρότυπο λειτουργίας Συλλόγου τόσο στον τομέα της διεκδίκησης θεμάτων που μας αφορούν όσο και επίλυσης των Φοιτητικών ζητημάτων, ατομικών και ομαδικών, που προέκυπταν ανά καιρούς. Δέσμευση όλων όσοι είμαστε μέλη αυτού του συλλόγου είναι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καταστήσουμε το τμήμα πρότυπο σε όλη τη χώρα, αλλά και ένα από τα καλύτερα στον ευρωπαϊκό χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Φυσικά δεν ονειροπολούμε... απλά ξέρουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Καλώς ορίσατε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου... Καλώς σας δεχτήκαμε στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών... Καλά να περάσετε τα επόμενα χρόνια στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ... Θα χαρούμε να σας έχουμε πλάι μας στο ταξίδι που μόλις έχει αρχίσει... Η Πρόεδρος του Φ.Σ. . 

Outlook Web AccessΔίκτυο ΕκπαίδευσηςΒιβλιοθήκηhttps://www.facebook.com/Dept.PreschoolEducation.Sciences.EducationalDesign/?fref=tslinkedinΔια βίου
Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού
Δημοκρατίας 1, Κτήριο "7ης Μαρτίου", Ρόδος 85100 Τηλ. (30) 22410-99100, Fax (30) 22410-99109, Email
Επιμέλεια - Υλοποίηση: Κασαπίδης Βασίλειος
w3c
Υποστηριζόμενοι browsers: Internet Explorer 8+, Firefox 3.6+, Safari 5+, Chrome 5+, Opera 10.5+
Όλα τα περιεχόμενα δημοσιεύονται με μία άδεια του Creative Commons Public Domain.