Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018  Ελληνικά | English
Το ΤμήμαΠροπτυχιακές ΣπουδέςΜεταπτυχιακές ΣπουδέςΣπουδές ERASMUS+ΈρευναΔραστηριότητες ΤμήματοςΥπηρεσίεςΦοιτητικά
 
Είσοδος
Αναζήτηση
Γραφείο Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας
Η Φοιτητική Μέριμνα ασχολείται με τις βασικές διευκολύνσεις για την εγκατάσταση και διαβίωσή. Η υπηρεσία αυτή μεριμνά για την ποιότητα διαβίωσης των φοιτητών/τριών. Κατά πάσα πιθανότητα θα την επισκέπτεστε ή θα επικοινωνείτε μ’ αυτήν συχνά για να αποκτήσετε πρόσβαση ή να ανανεώσετε το δικαίωμα πρόσβασης σε παροχές όπως το φαγητό, η στέγαση, η περίθαλψη, τα συγγράμματα και οι υποτροφίες.Εφόσον είστε εγγεγραμμένοι, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις παροχές της Φοιτητικής Μέριμνας για την ελάχιστη διάρκεια σπουδών (δηλαδή 4 χρόνια) και για επιπλέον 2 χρόνια εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας.
Περισσότερα: https://studies.aegean.gr/node/26

Σίτιση – Στέγαση
Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σε φοιτητές/τριες με χαμηλό εισόδημα καθαρά και λειτουργικά δωμάτια (φοιτητικές εστίες). Για να δείτε αν έχετε δικαίωμα φιλοξενίας σ’ αυτά τα δωμάτια, θα πρέπει να απευθυνθείτε στη Φοιτητική Μέριμνα και να καταθέσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Το δικαίωμα αυτό επανεξετάζεται κάθε χρόνο. Τα δωμάτια που προσφέρονται είναι για ένα ή για δύο άτομα. Αν σας δοθεί δίκλινο δωμάτιο, θα πρέπει να συγκατοικήσετε είτε με κάποιο συνάδελφό σας του ίδιου φύλου και του ίδιου Τμήματος που θα σας προτείνει η Φοιτητική Μέριμνα, είτε με κάποιο άλλο άτομο, με τις ίδιες πάντα προϋποθέσεις. Διαδικασία επιλογής των φοιτητών Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των φοιτητών που θα μείνουν στις εστίες, η οποία στηρίζεται σε μια σειρά αντικειμενικών κριτηρίων (που μπορείτε να τα μάθετε από τη Φοιτητική Μέριμνα), τα αποτελέσματα ανακοινώνονται άμεσα. Αυτό συνήθως γίνεται λίγες μέρες μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφών (πρώτο πενθήμερο του Οκτώβρη).

Outlook Web AccessΔίκτυο ΕκπαίδευσηςΒιβλιοθήκηhttps://www.facebook.com/Dept.PreschoolEducation.Sciences.EducationalDesign/?fref=tslinkedinΔια βίου
Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού
Δημοκρατίας 1, Κτήριο "7ης Μαρτίου", Ρόδος 85100 Τηλ. (30) 22410-99100, Fax (30) 22410-99109, Email
Επιμέλεια - Υλοποίηση: Κασαπίδης Βασίλειος
w3c
Υποστηριζόμενοι browsers: Internet Explorer 8+, Firefox 3.6+, Safari 5+, Chrome 5+, Opera 10.5+
Όλα τα περιεχόμενα δημοσιεύονται με μία άδεια του Creative Commons Public Domain.